Comunicatul Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România cu privire la familie și ‘parteneriatul civil’

sigla UBRCredincioşii baptişti din România înţeleg din Sfintele Scripturi că familia a fost întemeiată de Dumnezeu în baza legământului liber consimțit între un singur bărbat și o singură femeie. Scopul soţilor este de a se ajuta reciproc pentru o vieţuire în voia Creatorului, de a naște, crește şi educa copii, ajutând la formarea unei societăți sănătoase din punct de vedere spiritual, moral și social. Bisericile baptiste din România cred în, apără și promovează sacralitatea familiei și sacralitatea vieții de la concepție până la deces.

Inițiativa legislativă de a instituționaliza ‘parteneriatul civil’, reprezintă o încercare de a distruge familia întemeiată de Dumnezeu. Istoria recentă a țărilor care, în numele ‘toleranței şi egalității’, au acceptat această ideologie, ne arată că ‘modelul alternativ’ reprezintă doar un pas al proiectului global de a distruge familia.   

În fața acestui pericol, Bisericile Baptiste din România se roagă ca Dumnezeu să dea familiştilor şi conducătorilor spirituali curajul şi înţelepciunea necesare pentru a apăra familia naturală și tradițională. În același timp, cerem respectuos tuturor membrilor Parlamentului României să nu dea curs unor inițiative legislative care desconsideră, atât ordinea divină a creației, cât și solicitarea celor trei milioane de cetățeni cu privire la modificarea  articolului 48 din Constituția României.

Viorel-Iuga1

Președinte,
Viorel Iuga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s