Am știut că vei veni

În timpul primului război mondial, un soldat a descoperit că prietenul său, rănit, a căzut soldar ranit.jpgîntre tranșee în „teritoriul inamicului”.

Întorcându-se spre ofiterul său l-a întrebat: ”Domnule pot sa merg să-l iau?” Ofițerul i-a răspuns tăios: ”Nimeni nu poate supraviețui acolo! Și te-aș pierde și pe tine, deasemenea”.

Dar ignorând comanda ofițerului s-a lansat in tranșee pentru a încerca să își salveze prietenul. Împreună cu prietenul sau pe umăr, si el la rândul sau rănit grav a căzut in șanț. Atunci a descoperit ca prietenul sau era acum mort.

Ofițerul l-a mustrat spunându-i: ”Prostule!Ti-am spus sa nu pleci..era cât pe ce sa te pierd si pe tine!” Vezi ca nu s-a meritat?

Cu respirația greoaie, soldatul curajos a răspuns: “Dar,Domnule s-a meritat!” Ofițerul a ripostat..”S-a meritat?  ..Hmm, Prostii!! prietenul tău este mort si in curând vei fi si tu!

Apoi, soldatul i-a răspuns: “A meritat domnule, pentru ca atunci când am ajuns la el- Jim mi-a răspuns “ AM ȘTIUT CA VEI VENI”.

In teritoriile inamicului, Diavolul, încă ține captivi pe prietenii noștri care au nevoie de speranță și de iertare. Isus Hristos a fost singurul vrednic să se înroleze în această misiune de salvare. El a fost cel care si-a părăsit confortul si adăpostul de siguranță, a lăsat compania celor 99 de oi si a mers după cea pierdută. El a venit după tine!

Este ceva ce ar trebui să-ți miște inima pe parcursul întregului calendar. Nimeni dintre noi nu ar trebui sa fie scutit de aceasta misiune de salvare. El ne-a dat porunca tuturor celor care il cunosc pe Isus. Iar El a promis că mearge cu noi. Nu știu ce motive ai,însă ce știu este că prietenii tăi, oamenii din jurul tău, sunt “acolo” răniți, loviți de dușman, pe moarte, așteptând.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s