Martiri pentru Hristos -apel din Pakistan

Am primit următorul raport cu privire la recentul atac asupra pastorului Javaid Masih și familia lui, împreună cu alți pastori. Pastorul Masih slujește ca pastor general pentru 237 de biserici din Living Word Christian Center din Pakistan. De asemenea, el slujește ca decan al Seminarului Teologic Covington Extensia Internațională din Pakistan.

Șase musulmani înarmați au invadat casa lor, în momentul în care a avut loc o întâlnire cu alți nouă pastori. Pistolarii imediat au ucis 3 dintre pastori. Întreaga familie a fost torturată brutal și li s-a cerut să renunțe la Isus Hristos și să nu mai predice despre Isus. Fiecare membru al familiei și fiecare pastor a fost torturat în fața pastorului Javaid, pentru a-l determina să renunțe la creștinism și să închidă Seminarul Teologic Covington. Membrii familiei și alți pastori l-au rugat pe pastorul Javaid nu să renunțe la Isus Hristos, să nu închidă Seminarul și să nu se oprească să predice despre Isus.

Trei dintre pastorii au fost executați imediat. Patru dintre pastorii au picioarele tăiate și doi dintre pastorii au mâinile tăiate. Pastorul Javaid a avut ambele picioare rupte, ambele brațe rupte, maxilarul lui a fost rupt și a suferit două răni de pumnal. Familia lui este în stare critică după ce a fost torturată.

Pastorii s-au adunat și au solicitat ca în nici un caz eu să nu închid extinderea Seminarului Teologic Covington din Pakistan, sau să fac concesii față de teroriști.

Vă rugăm să ne rugăm pentru că ei au nevoie de transfuzii de sânge și de îngrijire medicală, care nu i se acordă creștinilor fără a plăti pentru serviciile medicale în avans. Ceva ce nu se cere musulmanilor.

EddieRugați-vă ca Dumnezeu să-mi dea mie și Bisericii de aici din Los Angeles, înțelepciunea și resursele necesare pentru a oferi ajutor atât de necesar pentru acești sfinți.

Dr. Eddie Ildefonso, Ph.D., Th.D. (15 iulie 2016)  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s