Mesaj de sărbători – Milutin Ilie, președinte Comunitate

Dragi frați și surori în Domnul Isus Hristos,

   Prin mila și îngăduința lui Dumnezeu ne apropiem de sfârșitul anului 2015. Avea mare dreptate Moise, omul lui DumneMilutinzeu, când spunea : ”…vedem cum ni se duc anii ca un sunet.”(Ps.90:9) În trecerea aceasta grăbită a anilor nu putem să nu vedem mâna protectoare a lui Dumnezeu așezată peste noi, peste familiile noastre și peste Biserica Sa.

Ne pregătim să comemorăm și în acest an Întruparea Fiului. Credincios promisiunilor Sale, Dumnezeu a trimis pe Fiul Său ca craciun1să fie Mântuitorul lumii. Aproape zece mii de credincioși baptiști din Caraș Severin se bucură de mântuirea primită prin credința în Cel Născut în ieslea umilă a Betleemului. Este expresia Harului bogat al lui Dumnezeu revarsat peste această zonă a țării noastre. Suntem mulțumitori lui Dumnezeu pentru cei care au trudit pe ogorul Evangheliei de-a lungul a mai bine de 100 de ani de mărturie baptistă pe aceste meleaguri. De asemenea mulțumim lui Dumnezeu pentru toți cei care în vremea de acum sunt implicați în lucrarea pastorală, misionară, caritabilă, didactică, muzicală, administrativă în cadrul comunității noastre. Ne străduim să ajutăm cum putem noi mai bine lucrarea spirituală din cadrul Comunității și ne bucurăm atunci când auzim vești bune din partea bisericilor locale. Știm că sunt greutăți, probleme, nevoi și provocări de tot felul atât în familiile noastre cât și în biserici. In fiecare lună la întâlnirile cu păstorii ne informăm și ne rugăm Domnului pentru a cere de la El soluții la toate aceste frământări.

       Vă îndemnăm cu toată dragostea frățească ca în această perioadă a anului să strângem rândurile și să ne mobilizăm căutând să facem ceva bun pentru folosul lucrării bisericii și al semenilor noștri aflați în nevoi speciale cum ar fi:  boală, lipsuri materiale, singurătate, descurajare și teamă. Dumnezeu ne-a dăruit pe Fiul Său iar noi suntem chemați să spunem oamenilor acest adevăr. Este sarcina noastră prioritară în aceste zile în care semnificația biblică a sărbătorilor tinde să fie înlocuită cu interesul comercial și cu aspectul ceremonial. Să punem Cuvântul la loc de cinste, slăvindu-L și lăudându-L pe Dumnezeu ca păstorii din Betleem și bucurându-ne asemenea magilor care văzând steaua ”n-au mai putut de bucurie”(Mt.2:10)

   Dorim ca harul, pacea și binecuvîntarea lui Dumnezeu să vă fie înmulțite în aceste zile de sfârsit de an, așteptând cu nădejde călăuzirea divină și în anul următor.

        COMUNITATEA CREȘTINĂ BAPTISTĂ DIN CARAȘ-SEVERIN

                                       P R E Ș E D I N T E

                                       Pastor Ilie Milutin

 

 

 

Un răspuns to “Mesaj de sărbători – Milutin Ilie, președinte Comunitate”

  1. Alin Cristea Says:

    Cite biserici baptiste sint in Comunitatea Caras? 2 sau3?

    Pai si daca sint doar 3 biserici, si tot ar trebui sa fie mai multe anunturi.

    MACAR DE CRACIUN!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s