Un gând

Featured imageÎn ultimul capitol din Evanghelia după Matei, Domnul Isus îşi trimite TOŢI ucenicii să ducă evanghelia mai departe, să facă ucenici şi să îi boteze în numele Tatălui al Fiului şi al Duhului Sfânt. Nu este greu de priceput faptul că Isus i-a îndemnat pe TOŢI ucenicii săi să fie misionari şi totuşi:

–         De ce sunt aşa de puţini misionari? Personal cunosc doar o mână de misionari dedicaţi, activi pe câmpul de misiune.

–         De ce nu mai sunt creştini dornici să ducă evanghelia la cei pierduţi?

–         De ce bisericile sunt pline de teologi care preferă să întoarcă Cuvântul pe toate părţile, în loc să răspundă Marii Trimiteri?

–         De ce ne place să citim biografiile lui David Livingstone, William Carrey sau David Brainerd dar nu suntem gata să călcăm pe urmele lor?

–         De ce nu ai spus ieri cea mai bună veste cuiva care nu o ştie?

–         De ce nu ai scris anul acesta nicio scrisoare de încurajare unui misionar?

–         De ce nu eşti un misionar?

Unde sunt misionarii? Unde sunt cei cărora Isus le spune că secerişul este mare? Majoritatea sunt ocupaţi cu serviciul, cu şcoala, cu sportul. Majoritatea caută să îşi strângă comori aici pe pământ, să devină înţelepţi în şcolile seculare, să devină celebri pe stadioane sau pe scene.

Toate acestea în timp ce Isus spune:

„Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.” Matei 28:18-20

Publicat în meditaţie. 1 Comment »

Un răspuns to “Un gând”

  1. TE IUBESC Says:

    Suntem asa de norocosi ca avem un asemenea Tata , Prieten si Stapan caruia putem sa ii spunem orce problema pe care o avem ….dar cateodata renuntam prea usor …..Atunci cand simti ca nu mai poti si ca viata asta nu mai are nici-un rost ..Gandestete ce ar fi facut Isus ..El a murit pentru pacatele tale si ale mele , a indurat orce jicnire si incercare ….Toatw astea doar pentru noi …fi tare si incredete in Domnul , daca Domnul e cu noi ..atunci nimeni nu e impotriva noastra …Ridicate si spune si altora despre Domnul Isus !!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s