Botez nou testamentar la Biserica Baptistă Speranța Reșița -2014

„Bucuraţi-vă, ceruri! Înveseleşte-te, pământule! Izbucniţi în strigăte de bucurie, munţilor! Căci Domnul mângâie pe poporul Său şi are milă de nenorociţii Lui” (…) „Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă. Tot aşa, vă spun că este bucurie înaintea îngerilor lui Dumnezeu pentru un singur păcătos care se pocăieşte”.

Bucuria părtășiei bisericii a fost însoțită Duminică, 26 octombrie 2014, de voința celor 10 suflete care, prin dragostea lor pentru Dumnezeu, au adus bucurie în cer și pe pământ prin împlinirea Botezului Nou-Testamentar primit și mărturisit în jertfa biruitoare a Domnului Isus Hristos, la Biserica creștină baptistă „Speranța” din Reșița.

În cadrul serviciului divin de Duminică dimineața, Cuvântul Sfintei Scripturi a fost predicat de pastorul Ilie Milutin  din Coronini și fr. Gelu Dumitrașcu  iar oficierea actului botezului a fost efectuată de fr. pastor Mihuț Mihai. Pentru momentele de har petrecute de biserică alături de fraţi  dar şi pentru frumoasa mărturie a întoarcerii la Domnul a celor 10 candidați nu putem spune decât că “Domnul este mare şi foarte vrednic de laudă.” (Psalmul 96:4)

P1730027 P1730033 P1730090 P1730157

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s