Simpozionul Didactica Internațional – la Surduc

antet liceu

Simpozionul Didactica Internațional secțiunea „Educație Creștină și reconcilierea vieții profesionale cu viața de familie ”

În perioada 20-22 martie 2014 Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, Asociația Internațională a Școlilor Creștine, Școala Primară „Harul” Lugoj, Liceul Teologic Baptist Reșița organizează la Centrul Precept Ministries Surduc în perioada 20-22 martie 2014, secțiunea „Educație Creștină și reconcilierea vieții profesionale cu viața de familie” în cadrul Simpozionului Internațional Didactica, ediția a XXIII-a.

Vor participa 40 de manageri școlari din țară, invitați fiind Albert Boerema și Anamaria Balla. Concomitent cu secțiunea de formare se desfășoară și întâlnirea anuală a directorilor ACSI.

Albert Boerema a funcționat ca și director al Liceului Creștin Fraser Valley din Surrey, Columbia Britanică pentru o perioadă de optsprezece ani. În anul 2002 a părăsit această poziție pentru a studia despre conducere, metode și organizații la Universitatea Vanderbilt. A graduat de la Vanderbilt în anul 2005 și a început activitatea de predare la Colegiul Calvin din Grand Rapids, Michigan, unde este profesor de conducere educațională. Cercetările dânsului se concentrează pe conducere, dezvoltarea conducerii și schimbarea în școală.

prof. Szucs Alexandru, Director – Liceul Teologic Baptist Reșița

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: