Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se luptă să câștige suflete pentru Hristos!

Chuck-Norris-Evang

Chuck Norris este cunoscut publicului din întreaga lume ca actor și expert în arte marțiale. Ceea ce însa publicul nu cunoștea până recent este faptul că Norris, împreună cu soția sa, Gena O’Kelley, conduc o biserică evanghelică în Florida. Actorul s-a convertit la creștinism în urmă cu cinci ani, exprimându-și dorinta de a deveni pastor și de a câștiga suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu .

Cel care i-a vorbit despre dragostea lui Isus a fost tot un actor american, Stephen Baldwin. Ziarele spun că  Norris a petrecut mult timp cu Stephen și acesta ar fi motivul pentru care actorul s-a convertit la creștinism. În cursul acestui an e posibil ca Baldwin să fie numit reverend în cadrul Bisericii Baptiste.

Soția lui a avut , de asemenea, un rol esențial pentru ca Norris să-și formeze obiceiuri pioase, cum ar fi cititul regulat al Bibliei și rugăciunea, relatează AcontecerCristiano.

“Ea citește Biblia în fiecare zi”, a declarat Norris despre soția sa. În cele din urmă, am început să studiem împreună Biblia. Odată ce am început, a devenit o obișnuință pentru amândoi. “

După cum el însusi recunoaște, deși a mers la biserică regulat și L-a acceptat pe Domnul ca un copil, Norris a simțit cu adevărat creșterea în credință atunci când a întâlnit-o pe soția lui, Gena .

 preluat http://www.stiricrestine.ro 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s