Seminar de instruire şi antrenare practică în evanghelizare şi ucenicizare multiplicatoare

Seminar de instruire şi antrenare practică în evanghelizare şi ucenicizare multiplicatoare
18 – 22 Noiembrie 2013
Ești tu pregătit să faci o schimbare radicală în modul în care faci evanghelizare / ucenicizare, pentru a vedea sute de bărbați și femei devenind ucenici și urmași activi ai lui Hristos? Seminarul de instruire şi antrenare practică în evanghelizare şi ucenicizare multiplicatoare, va avea loc în perioada 18 – 22 Noiembrie 2013 la Centrul Precept Ministries, Surduc, România www.precept.ro/. Scopul acestui seminar este să facă cunoscut principiile şi practicile pe care Dumnezeu le-a folosit în mai multe mișcări de plantare de biserici în alte părţi ale lumii cât şi în România.Pentru mai multe informaţii legate de seminar şi de înscriere, contactaţi pe  Dwight Poggemiller sau Daniel Cociuba la telefon sau la adresele de email de mai jos:
Dwight Poggemiller
E-mail: dwight.poggemiller@gemission.org
Mobil: +40-748-138-165 / Birou: +40-269-368-780
Daniel Cociuba
E-mail: dcociuba@eeworks.org
Mobil: +40-722-203-456Sit-ul  de înscriere este:
http://gemission.org/RomaniaDMT

Locurile la acest seminar sunt limitate !
Data limita de înscriere  este 31 octombrie 2013.

Dacă ai nevoie de o susţinere financiară  parţială în ce priveşte costul seminarului sau dacă  poţi contribui pentru a ajuta pe cineva financiar ca să vină  la seminar, adu-ne la cunoştinţă  acest lucru .


Vă asteptăm cu bucurie!

***************************************

O dedicare totală și radicală lui Cristos să facem ucenici

 Ești tu pregătit să faci o schimbare radicală în modul în care faci misiune, pentru a vedea sute de bărbați și femei devenind ucenici și urmași activi ai lui Hristos? Seminar de instruire și antrenare practică în evanghelizare și ucenicizare multiplicatoare, va avea loc în perioada 18 – 22 Noiembrie 2013. Scopul acestei conferințe este să facă cunoscut principiile și practiciile pe care Dumnezeu le-a folosit în mai multe mișcări de plantare de biserici din Asia și Africa.

Fă ucenici ucenicizatori

Acest curs de instruire folosește principii testate într-un cadru biblic, pentru evanghelizare și ucenicie eficiente, care să conducă la mai multe generații de ucenici și biserici noi. Alătură-te nouă pentru a studia și a aplica aceste principii, pentru a vedea cum pot fi adaptate unui context european și de asemenea, ne vom ruga lui Dumnezeu să le folosească pentru a face ucenici și a crește numărul biserilor aici în Europa, așa cum El a făcut deja în alte părți ale lumii (si in trecut aici in Romania).

 Cele patru zile intensive de curs vor include, invațaturi practice, un ghid de folosire a carții, practică, rugăciune și prezentări vizuale, care te vor ajuta să folosești/implementezi principiiile multiplicării uceniciei. Acest curs va fi urmat de 6 luni de ajutor si mentorare online sau față in față, cu scopul de a te ajuta să pui în practică aceste principii.

CARE SUNT COSTURILE?

Costul conferinței este de 300 lei. În acest preț sunt incluse cazarea, materialele primite la conferință, snack-uri, prânzul, cina și cheltuieliile legate de sala de conferință. (sunt burse pentru cei care au nevoie de ajutor).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: