Conferința Păstorilor – Centrul Surduc

waynebarberInvitație la Conferința Păstorilor – Centrul  Surduc

 Dorim să vă invităm la conferința păstorilor împreună cu păstorul Wayne A. Barber la centrul biblic Surduc, Județ Timiș. Wayne Barber slujește ca păstor principal al bisericii baptiste Woodland Park din orașul Chattanooga, statul Tennessee, renumit vorbitor la conferințe naționale și internaționale pentru lucrătorii evangheliei. Scopul slujirii lui Wayne Barber este mesajul suficienței vieții creștine în Isus Hristos. Păstori din întreaga lume beneficiază de abilitatea lui Wayne Barber de a face viu Cuvântul lui Dumnezeu prin experiențele din viața zilnică, împărtășite în mod onest și deschis. Wayne Barber este autor și co-autor al mai multor cărți traduse și în limba română: Viața Predată, Odihna Harului, Ce mare har! Umblând cu Dumnezeu.

Wayne Barber colaborează cu Precept Ministries prin Mia și Costel Oglice cu care vor susține această conferință al cărei temă este: “O călătorie extraordinară!” – acest subiect va fi tratat în cartea IOSUA.

Prima conferință va avea loc pe data de 8 mai începînd cu masa de seară și se va termina pe 11 mai cu masa de prânz. A doua conferință va începe pe data de 12 mai cu masa de seară și se va termina pe 15 mai cu masa de prânz.

Pentru colaborare și administrare vă rugăm să contactați și să confirmați participarea dvs. la pastorul Gigel Olariu 0722 436 143 sau email: olariugigel@yahoo.com

Rugăciunea noastră este ca aceste conferințe să fie o experiență binecuvântată pentru toți participanții. Vă așteptăm cu drag,

 Mia și Costel Oglice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s