MESAJ DE PAŞTI 2012

MESAJ DE PAŞTI

Este cel mai minunat mesaj pe care îngerul trimis din ceruri l-a adus pentru femeile care au vizitat mormântul Domnului în dimineaţa învierii. Este mesajul al cărui ecou a străbătut veacurile, a trecut peste toate obstacolele şi a ajuns tot atât de proaspăt şi adevărat, până în zilele noastre.

Îl slăvim pe Dumnezeu pentru această sărbătoare a biruinţei care aduce şi în inimile noastre, bucurie, speranţă şi o motivaţie puternică de a spune şi altora că Isus Cristos este viu şi poate mântui pe toţi cei ce cred în El. Este mesajul de care are nevoie şi naţiunea noastră română.

Privind în urmă la acea zi a învierii Domnului Isus, putem descoperi minunile acestei sărbători :

1 Puterea învierii, s-a dovedit a fi mai mare decât puterea omenească, care a încercat să-L ţină pe Domnul vieţii în mormânt.

2. Adevărul învierii s-a dovedit a fi mai convingător, decât minciuna duşmanilor, pe care aceştia au răspândit-o în popor cum că “ucenicii Lui au venit noaptea şi i-au furat trupul”.

3.Transformările învierii s-au dovedit a fi mai puternice, decât necredinţa şi împietrirea celor care au căutat şi caută încă să împiedeice prin mijloace necinstite, răspândirea acestei veşti.

4. Ziua învierii –  prima zi săptămânii a devenit mai importantă, decât ziua Sabatului evreiesc, înlocuind-o pe aceasta ca zi de închinare pentru toţi creştinii. Aceasta este “ziua Domnului”,

5. Perspectiva glorioasă a învierii oferită de învierea lui Cristos este mai măreaţă, decât lipsa de perspectivă cu privire la viitor a celor ce L-au respins şi continuă să-L respingă prin necredinţa lor.

De aceea să ducem acest mesaj al învierii, care proclamă biruinţa lui Cristos asupra forţelor întunerecului şi a morţii şi să ne rugăm ca el să producă în multe inimi şi în multe familii acea înviere spirituală, din moarte la viaţă, prin credinţa în Cristos.Cel înviat(Ioan 5:24-25).

Să aveţi Sărbători fericite alături de Sărbătorit şi mult har în lucrare spre gloria Lui.

CRISTOS  A  ÎNVIAT !

                       Păstor  Mihai Mihuţ,

Preşedintele C.B.C.B. Caraş  Severin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s