Remediul pentru teamă..

În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa; şi cine se teme, n-a ajuns desăvârşit în dragoste.” I Ioan 4:18

Producătorul unei emisiuni de la NBC şi-a propus să aloce cele 30 de minute ale emisiunii pentru a găsi răspuns la întrebarea: „Care este lucrul de care oamenii se tem cel mai mult astăzi?

În timpul emisiunii, cei invitaţi la acel talk-show au discutat despre tot felul de factori şi fenomene care îi înfricoşează pe oameni. După mai multe intervenţii, cei din platou au ajuns la un consens acceptând că ceea ce produce oamenilor cea mai mare teamă, este un posibil atac nuclear!

Când moderatorul emisiunii se pregătea să anunţe această concluzie şi-a dat seama că invitatul Bennett Cerf n-a spus nici un cuvânt în toată emisiunea, şi l-a întrebat dacă este de aceiaşi părere cu ceilaţi invitaţi.

Când i s-a dat cuvântul, Cerf a început să vorbescă cu o voce caldă, spunând moderatorului: ”n-am intervenit în discuţia purtată de ceilalţi invitaţi, pentru că eu sunt de o altă părere. Pentru mine factorul care mă înfricoşează cel mai mult este „teama de a nu mai fi iubit, pentru că numai dragostea izgoneşte frica!

După aceasta mărturisire, Cerf a continuat spunând că atunci când dragostea încetează, toţi ceilalţi factori, provoacă frica. După intervenţia lui, emisiunea s-a încheiat cu o chemare la dragoste, subliniindu-se că numai acolo unde este o dragoste adevărată, nu mai este nici un motiv de teamă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s