Ordinare la Biserica Baptistă Bolvaşniţa

Duminică – 14 August, în cadrul serviciului divin de dimineaţă a avut loc în Biserica Creştină Baptistă „Sfânta Treime”, din Bolvaşniţa ordinarea fratelui Dragu Beniamin, ca păstor pentru bisericile din Bolvaşniţa, Petroşniţa şi Vârciorova. Serviciul divin de ordinare a fost condus de fr.Vuc Viorel, păstorul care a slujit în ultimii 12 ani în bisericile amintite mai sus şi care a predat ştafeta noului păstor, întrucât dânsul urmează a se pensiona în viitorul apropiat.
Din partea Comunităţii Baptiste Caraş Severin a participat fr. Mihuţ Mihai, preşedintele Comunităţii, care a fost şi preşedintele Comisiei de ordinare. Din comisia de ordinare au mai făcut parte următorii fraţi păstori ordinaţi: Dragu Petrică, Lazăr Petru, Belciu Păun şi Mihuţ Mihai.

Programul a fost împodobit de un grup de tineri din Vaslui şi de fanfara bisericii din Bolvaşniţa, iar fraţii din Comisia de ordinare au avut fiecare un cuvânt de încurajare pentru noul păstor.

Mesajul predicii l-a avut fr. Mihuţ Mihai, care a vorbit din 1Tes.2:1-14,despre „Slujirea unui păstor adevarat”, din 1Tes.2:1-14. Fratele a arătat că un păstor trebuie să slujească, ca un apostol, ca o doică şi ca un tată.

Serviciul de ordinare s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare, cu investirea pentru slujba de păstor a fratelui Dragu Beniamin, prin rugăciune cu punerea mâinilor de către ceata presbiterilor din comisia de ordinare.

Dumnezeu să fie slăvit pentru lucrarea care s-a făcut şi să-i dea multă putere şi mult har noului păstor !

Botez la apă – la Biserica Baptistă Vârciorova.

Bucuria prilejuită de ordinarea fratelui Dragu Beniamin ca păstor, care a avut loc în Biserica Baptistă „Sfânta Treime”, din Bolvaşniţa, a continuat în după-amiaza aceleaşi zile – 14 August – 2011, în Biserica Baptistă „Nădejdea” din Vârciorova, unde a avut loc un serviciu ocazional de botez nou-testamental. În cadrul serviciului divin a cântat orchestra bisericii locale, iar Cuvântul lui Dumnezeu a fost predicat de următorii fraţi păstori: Mihuţ Mihai, Vuc Viorel şi Belciu Păun. Botezul a fost oficiat de fratele Dragu Beniamin în apa pârâului, care curge prin faţa Casei de rugăciune, eveniment la care a luat parte  o asistenţă numeroasă.   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s